Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda bio lafcina lik. Marky Mark je vazda bio lik. Za one koji ne znaju nekada je bio pjevac pod tim imenom. Furao hip hop pa se presaltao na glumu.
Vrijeme kad mu je svaka bila : You Know What I'm Saying :)
Lik je u filmu sa di capriom kad je imao 23god izgledao kao da trenira svaki dan, tako da tolika disciplina 30 godina je nevjerovatna, svaka cast, citao sam da ustaje u 4h ujutro doruckuje i ide trenirati..
Jede trenbolone sendviče. Ona stara eat clen, tren hard, anavar give up
Kepec
Kako ono kazu Nije sve u izgledu
Svaka tebi cast decko !
Kada primetiš da bi prebio čaleta što ti nije poželio dobro jutro... Odmoriš malo od steroida.. Lik u 6toj deceniji a od 30te godine lik je kod doktora na kontrolisanoj ishrani, ubrizgavanje HGH, Steroida i sve ostalo da izgleda tip top. Koristio sam sve i svaka budala zna ko ima ovako okrugla ramena, sigurno žvače piletinu zdravo.
https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html
Good vibrations
Marky Mark and the Funky Bunch
sve je kod ovih amera univerzalno
Marki Mark pravi playboy