Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dzamija
kad bih se pojavio sa svojim golfom 2.....brmmm, brmmmm........dal' bi me primili? :(
Šta je krioterapijska komora? To je ono popularno među ljubiteljima selfija.
Cim u sred NYC prima eure umjesto dolara odma znas da je nesto suhveli 😁😁😁😁
ovo je za wannabe vjezbace sto prvo rade po tri serije ogledala, a onda na pet serija selfija. to su ovi sa po 3000 KM robe na sebi a izgledaju k'o da nikada u teretanu usli nisu. samo da se prica kako su exkluziva i sl.
Idiote, ti pričaš o situaciji u Bosni, ali Bosna i NYC su nebo i zemlja.
s obzirom da te idiot nacinio pokusat cu da ti objasnim jednostavno. znaci i kod nas imas teretane koje nude manju clanarinu za "jutarnje" termine, odnosno one do 15h tj dok se ne vrate ljudi s posla. imas u novije vrijeme porast trenda da treneri idu u kucne posjete, jer se bogatuni stide ili ne zele vjezbati sa ostalim narodom. to gdje se teretana nalazi nema veze sa odlukom vlasnika da visinom clanarine odredi ko ce mu biti klijentela
Da je kako uplatit da neko drugi vjezba za mene..dok ja sjedim i jedem
Tj. Zabranjeno sirotinji
Kakvo užasno mjesto, taj New York. Niđe veze.
Mozda ga usput i prime u pa*aš:)
Banovase me supci s klixa majku im mrtvu hebeem
Prvo kazu da se mora proci ne znam kakav test da se ustanovi je li "dostojan" da bude clan a na kraju moze se uci za 24 dolara?
Ne volim se druziti sa odabranim. Previse su im bjeli zubi od hemijskih tretmana. Ubi u oci