Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ko razvaljuje djecija igralista po gradu 😂😂😂
Hoćemo mikro tange Lelooo.... Malo razveseli raju iz naaaselja
SEBICKA VOLI MLADE MOMKE JOS MI SAMO MALO FASE FALI
👍🏼 koka mala
Pozitivne osobe zasluzuju da budu sretne
uredna je, poliz'o bih joj međunožje da vrišti :D
Što je ovaj avatar vrijedan teksta? Ili je Feđa Krvavac slučajno naletio na nju pa je usliko.
A sto se zena reklamira! Danas svako sebi novu fasadu udara...
Trebali ste napisati i da je rodila u sedmom mjesecu zbog napornih trening od kojih nije odustala ni tokom trudnoce. Tuzno je sto drustvo namece neke ideale, pa se zenama ne dopusta niti u trudnoci da nisu zategnute, nabildane, mrsave, a jos je tuznije sto zene slijepo prate te nametnute trendove i sebe i okolinu ubjedjuju da je normalno vjezbati u trudnoci (kao da nisi trudan), da je normalno ne posvetiti se sto posto djetetu od cetiri mjeseca isl.
@no name 85 iako sama treniram, slazem se potpuno. Mnoge zene nikako da shvate da razne dijete i sport nisu za prve mjesece nakon poroda. Prvo zbog kvalitete mlijeka, drugo jer je tijelu potreban odredjeni period da dodje na svoje. Treba pripaziti sta se jede, zdravo, ne se prezderavati i kile ce same od sebe otici. Poslije se lako moze zategnuti u fitnessu , al sve u svoje vrijeme. Smraci mi se kad vidim trudnicu kako dize tegove, mislim da se na par mjeseci moze prebaciti na duge setnje.
@Moreno83 naravno i ja sam za tjelovjezbu i aktivan i zdrav nacin zivota, ali sam takodje i za to da se majka MORA posvetiti djetetu sto posto prvih mjeseci zivota. Nakon toga majka se svakako treba posvetiti i sebi sto ukljucuje vjezbanje i sve ostalo. o tegovima u trudnoci je suvisno i raspravljati, lagane vjezbe da, ali nikako opetrecivati svoj organizam do te mjere da prijevremeno rodis.
dobre joj japanke...a de ce ovako oskudna hodat i gurat kolica cudo je kakve arapkinje nenapadnu ko onu tuku nedavno...fol
Vehabije na aparatima. sestra im se razgolocila i kafiri i murtedi cetnici i ustase gledaju njezino tijelo. Dje je Ceric da baci fetvu, dje su gazije i mudzehedini da pokriju sestre muslimanke. Sramota ba samo sto je rodila odma se skinula gola, haram bošnjaćkim polićarima. Pustite bracu Vehabije na vlasti da proglase šerijat i bosanski kalifat, da se fijori zastava tehvida.
@Munafikbegovc joj al seres
Al se namjestila na trici.
Sa studentima pod tusem na DIF-u,a sad kao lojalna majka..
jeste se pRopeli na neku stvar s' ovom ... koliko ona potroši na klix...
3 i 5 njammm
pitaće se starost šta joj uradi mladost
sve je to ok, bilderi, fitnes ovo ono privatni treneri , samo nemojte u pedesetoj doci sa benzinom pred vladu i pretiti kako cete se zapaliti jer nemate socijalnog zdravstvenog nit ikakvih primanja. budite dosljedni , kako se sad zaje** i dangubite to radite i u starosti
ovi oblaci k'o nacrtani....