Atraktivna mama
489

Lejla Šebić u savršenoj formi nakon poroda: Trening uvijek i bilo gdje

Klix.ba
Iako se porodila tek prije četiri mjeseca, atraktivna instruktorica aerobika, fitness trenerica i vanredna profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu Lejla Šebić već je u savršenoj formi.

Fitness je njen život i gdje god se nalazi vrijeme provodi vježbajući. Trenutno s porodicom odmara u Trebinju gdje uživa u predivnoj prirodi, a s fanovima je podijelila fotografije treninga. Lejla uvijek nosi traku za TRX trening što joj omogućava da uradi sve vježbe bez sprava.

"Trening uvijek i bilo gdje", napisala je uz fotografije.

Šebić nije prekidala treninge ni tokom trudnoće, nego ih je prilagodila drugom stanju. Tada je pokrenula poseban program vježbi za trudnice koje su dizajnirane prema američkoj školi, a akcenat je na aerobnim vježbama i plesnim pokretima uz muziku, gdje je najvažniji kontakt mame i bebe kao i pokreti kukovima.

Atraktivna plavuša ima dvoje djece, što se na njenom tijelu uopće ne primjećuje jer izgleda fantastično. Hrani se zdravo i nema ograničenja u ishrani, a nikada nije koristila nedozvoljena sredstva suplementacije.

Šebić je više puta trijumfovala na takmičenjima u bodybuildingu i fitnessu, a široj javnosti je postala poznata 2014. godine kada je osvojila titulu svjetske prvakinje u disciplini Miss bikini.