Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno sprema, kuha, oko djece se zabavila...pa u formi 🙂
Kad se hoce sve se moze
Ima njih koje ne rade ništa. Ispijaju kafe, isprate djecu u školu i tračaju po cijeli dan ili gledaju rijaliti i onda kukaju kako ništa ne stižu. A s druge strane ne znate da li ova gospođa radi ili ne radi oko djece tako da glupi vam komentari i pokušaj sarkazma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od kada Anavar nije nedozvoljeno sredstvo suplementacije??? Pitam s obzirom da je Lejla vec 10 godina "na" Anavaru....
Moze se stic sve...kad nemas muza i djece 😄
Ali zašto, gospojo profesorice, zašto... Čemu to? Dupe, kakvo god, je i dalje samo dupe
Svaka cast, ali to joj je posao..
Profesorica aerobika, vidi se po njoj da nije za profesora anatomije
Bravo profesorice
Kada bi znao da će mi buduca supruga ovako izgledat u 5 deceniji zivota, sada bi je ozenio
samo da joj je flavu promjeniti bila bi top
Ova veze sa gimnastikom nema, danas pola populacije BiH fitnes instruktori, do duse dio je otisao u DubaJi. Gimnastika je za nju pojam.
Odlična forma! 40-te su još uvijek mladost. U Njemačjoj gimnastičarka u 90-toj izvodi stoj na rukama, ima odličnu koordinaciju i snažne mišiće. Ne treba se zapuštati, ni fizički niti mentalno. Mi smo generalno zaostali po tom pitanju, ali srećom ima i osviještemih ljudi.
Gdje joj je onaj zagondzija iz Inn-a sto je njeguje? 👀
Joj evo letim kolko sam oduševljen...mrš u pm
Slika i uzivo nidje veze
mahalusa portal, jbg
To joj je profesija i posao..druge zene nemaju vremena za sebe pored posla negdje u trgovini za kasom,sa dvoje djece i kucnim obavezama..
Imaju svi sat vremena dnevno, samo sto nam je mrsko. Nije posao da moramo 8 sati trenirati, al za 1 sat se cuda dese, kad bi tako radili. A ne radimo, gledamo TV.
Svaka njoj cast, u odlicnoj je formi, nije ko vecina dok se uda noge ko dva taburea, moli boga da sprti djecu i okrene zadrugu. Ova barem propagira zdrav zivot. Ja ne vidim nista sporno sto se slika ovako, kad svi mi hrlimo na more i to nam svima normalno. Problem sto nas narod fol vjerski nastrojen pa kao ne valja joj ovo ovako, a u sustini samo zavist puca kod mnogih.