Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjekovo tijelo je najbolji pokazatelj njegovog zdravstvenog stanja. Nutricionisti su teska ubleha.
Kako sad da vjerujem i ovim savjetima ... najsigurnije nevjezbati .
nase nane nisu imale fitnes teretane i slicna kenjala radile kopale jedno dijete sveze na ledja drugo joj puze oko nogu i sve bilo na vrijeme i rucak i vecera i djeca spremna za skolu a sad vidis flasica vode u ruci utegla se u njake trenerke i od na fitnes i kaze jesam se umorila nemam slobodnog vremena i sl. cudno neko doba
ali su zato sa 35 godina izgledale kao babe od 70.
Clanak koji poziva na oprez kod savjeta razniih strucnjaka....a onda se ispod ove vijesti pojavi 5-6 clanaka koje je isti ovaj portal prenio od tih istih strucnjaka.