Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Naprimjer, ako težite 68 kilograma, trebate uzimati između 75 i 112 grama proteina dnevno. " odakle uzeste i dobiste 75grama pa i vise ..matematika nije kurva da laze kao neki jer je sasvim jednostavno ako se uzme 68kgX0,46 gr=31,26grama ane 75 i vise
Ko je tebe matematiku ucio da mi je znati, na svakih 0.45kg pola grama do gram proteina, a evo zaokruzi na 0.5kg posto su klix eksperti preveli funte u kg. Znaci na jedan kilogram tezine od 1-2g ako imas 68kg znaci od 68g do 136g proteina.
treba 0.8 grama za svaki kilogram tjelesne težine. Klix siri dezinformacija.
S obzirom koliko se trosim trebao bih jesti ko vrabac...cista matematika
Pusti proteine, šta se ovo Ćamil Duraković ušutio?
Ne gubi se tezina unosom proteina, nego se mijenja procenat masnoce i misicne mase.