Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno ne procitah gluplji tekst i da nista konkretno nije napisano
BOJKOT MANJA PEKARA !! VLASNIK PEKARE I LJUBITELJ RATNIH ZLOČINACA JAVNO CVILI: "Zaustavite ovo ludilo, šteta može biti ogromna"
BOJKOT MANJA PEKARA !! VLASNIK PEKARE I LJUBITELJ RATNIH ZLOČINACA JAVNO CVILI: "Zaustavite ovo ludilo, šteta može biti ogromna"
Sta ces ti ovdje nekome pricat o ishrani, svi se prave pametni. Ne daj Boze obratit paznju na nacin ishrane ili bar da se kupi neki proizvod kao dodatak prehrani.
Islamski fundamentalisti kad unesu proteina,oni se dobro izdrkaju pa popiju drkotinu to je takozvana biološka reciklaža,samo nek je HALAL bajo moj.
skupa zezancija kada pratiš koliko ces ih unijeti i na kilazu od 84kg to ispadne bas bas skupo al eto moze ona bogata raja kojoj je jedina obaveza otici u GYM taj dan 😂
Moze se brate izdvojit ako se hoce. Smanjis gazirane sokove, cigare, nargilu, pivu i to je to