Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fitnes industrija za besposlicare i morone.
Iz teretana su otišli štijat povrtalj!
prodavanje ubleha budalama.
Kopaj njivu mani se glupiranja za Instagram!
Fitnes industrija je žešće prodavanje magle nego tablete za mršanje, demokratija ili veganstvo. "Vode virtuelne treninge jer je timsko povezivanje dok svi rade na daljinu veoma bitno. " hahahaha
Svako zlo za neko dobro. Nema po drustv.mrezama slika kako se ide na treninge i kako su svi fit. Sad smo svi fat. Jos puno dobrih stvari pored tisuce losih je donijela.
@NeSeSekirati sto se tice drustv. mreza slazem se. Sebi vjezbas a ne univerzimu. Trening u karantinu, cak sa manjim tezinama i gumama daju se otkriti i neke nove tenzije na misic koje u gymu od kompleksa i ega ne vidimo. Tako da ce samo debele guzice iz ovog izaci jos deblje, kome je fitness stil zivota naci ce nacin.
Može Džeko vježbat u kući od 500m2, hajd ti vježbaj u 35 kvadrata dok djeca trče kroz kuću, žena galami jer već 20 dana ne izlazi, telefon zvoni zove te punica da pita kolko će ovo još trajat ona bi malo izašla...
@manipani evo ti rješenja punici kupi ono odijelo kada ideš u laboratoriju i tako će izaći, djecu za lijepi za knjige, a ženu malo ti razveselio nekom aerobikom pa ćeš vidjeti kako će se smiriti.