Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije doručka kada je tijelo na granici katabolizma nakon spavanja? Teška glupost, čak se ni kardio na gladan stomak ne preporučuje a kamo li gym. Bez jednog čvrstog obroka ( proteini, kompleksni UH i omega 3 masti ) - ja čak i bez dva takva obroka ne pomišljam ići na trening.
Ja se tresem prije dorucka. Ne mogu nista dok kafu ne popijem i malo jedem:)
samo whey piletina i steroidi
kod mene je ovako: trenirat ću vikendom, dođe vikend neko pozove na roštilj, u nedelju mahmuram dođe noć i ponovo ponedeljak
@MazoljiceMostar To je zato što je tvoj mentalni sklop namješten tako da trening vidi kao napor. Vidi to kao obavezu koja oduzima vrijeme i energiju. Onda logično, traži razloge da to izbjegne. Zamisli recimo nekoga ko vježba 4-5 puta tjedno godinama. Iz tvoje perspektive - nezamislivo. Vjerovatno misliš i da je to neki freak sa previše slobodnog vremena.
Međutim, istina je drugačija. On to ne vidi tvojim ‘Jao ne da mi se, Jao ko će to’ očima, jer u nekom momentu, kada ostvariš neke rezultate i vidiš koliko ti je lakše provoditi svakodnevicu i koliko lakše sve obavljaš uz vježbanje shvatiš da vježbanje ne oduzima vrijeme i energiju nego proizvodi dodatnu. I tada, ne tražiš više izlike da ne vježbaš nego izlike da vježbaš. Tada ustaneš u 8, popiješ kavu, na vježbanje u 9, istuširaš se i pičiš na roštilj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)