Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kome savjetujete takav rucak, covjeku ili glisti? Zec bi umro od gladi i od nervoze jer je gladan prije nego bi mu brza hrana napravila neku bolestinu. Covjek jede da se najede. Naravno ne treba sad smece trpat u sebe, al imajte mjeru.
Supa ili salata za rucak??? Mogu oni koji dan provedu u fotelji.
Moze sve to kad ne zivis u Bosni!
Zamisli radis na gradjavini i pojedes salatu i supicu u 11, a do 5 moras raditi
Recept da postanes ofinger...
Za početak je najbolje za Vas ako ne živite,ne radite i ne jedete na zaostalom Balkanu!
Ovdje papku ne mozes objasniti takve stvar. Pola drzave ima zdravstvenih problema zbog ishrane i nedostatka fizicke aktivnosti.
I svakih sat, sat i po prosetati desetak minuta. Sjedenje na poslu je ubica broj jedan, kakve cigare, alkohol i ostalo. Sjedenje najveci ubica midernog doba