Majka troje djece
6

Glumica Kate Hudson savjetuje kako da ostanete fit nakon porođaja

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Holivudska glumica Kate Hudson ne voli sjediti besposlena, no nikada je nemojte nazvati radoholičarkom. Ona uživa u užurbanosti, glumi, poduzetništvu i najljepšoj životnoj ulozi majčinstvu. Iako se prošle godine treći put ostavrila u ulozi majke Kate izgleda savršeno.

Za Woman's Health otkrila je kako održava liniju savršenom pored troje djece i gustog rasporeda. Manje od mjeseca nakon poroda Kate je počela da trenira kako bi ostvarila cilj da do proljeća izgubi 25 kg. Potom se fokusirala na zdravi wellnes način života.

Naučila je kontrolirati broj kalorija u svojim porcijama tako što namirnicama daje brojčanu vrijednost na bazi šećera, ugljikohidrata, proteina i drugih faktora.

Za Kate, znači da zdrava prehrana znači jesti oko pet puta dnevno. Ujutro prvo pije sok od celera, nakon čega slijedi proteinski shake, zobene pahuljice, zdjela acai bobica ili jaja.

Ostala jela obično se sastoje od jela na biljnoj bazi poput rezanaca od tikvica uz koje dodaje piletinu, ribu ili odrezak. Osim toga trenira tri ili četiri puta sedmično, od joge do pilatesa.

Osim toga i uloga majke pomaže joj na neki način da ostane fit jer trudeći se da bude super mama ona kuha, čisti, radi domaće zadatke, mijenja pelene. Kazala je i kako često voli provoditi dane u prirodi i da nastoji očuvati svoj mir.