Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bildanje guz'ce je izgleda postala prava mala nauka
...i stilski dotjerane. https://www.youtube.com/watch?v=b8UjXfo9Uo8 👌
@Dopeman aj' ne rise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa i jeste logićno. I ja što više pojedem, više se sutradan poserem, i tako odjednom relativno i apsolutno izgubim više na težini. Ćista matematika. I ona to misli, samo je vama mrsko ćitat njen tekst.
ja mislim da je ovo greska u pisanju naslova ovde je u rijeci jedite umjesto slova d trebalo stajati slovo b
E vidis, ova je stvarno uspijesna: radi 40 sati sedmicno, priprema sebi da jede 5-6 puta na dan, djecu hrani i odgaja, muza isto uzadovoljava... Kakve gluposti ove pricaju nije normalno! Ona fakticki nista ne readi nego kuha sebi, snima se i 5 puta sedmicno trenira... aha, i nabija curama komplekse... I kada pojede 30kcal vise, visi iznad solje u kupatilu!
Brojanje ovih kalorija zna toliko da izludi covjeka, da na kraju zivi da bi jeo, a ne jede da bi zivio. Meni je tako zao ovih nekih ljudi, to na pola ludo hoda, uopste ne uzivaju u nekim lijepim zivotnim stvarima, samo kcalove broje
Mubere mi kad pročitam smoothie...
I N F L U E N S E R K A
Sve je bilo fino dok lice ne pokaza ...ista Grinch
Žena radi fizički iscrpljujuće treninge, vježba pet puta sedmično, trči, diže tegove i normalno da troši preko 2000 kalorija. I sad će naše dame čips u ruke i gledajući tursku seriju potrošiti 3 kalorije i pitati se u čemu je problem.
Pa kome više vjerovati :))))))))))
Fino obroci izgledaju samo treba 30 km svaki put za ovo
Ja sve sto vise jedem sve teze gubim ravnotezu
Ovi klix novinari sa travničkog univerziteta bi prevesti nasl8v ne znaju kako treba
jebeno brate tebra ...ova influenserka je zajebala nezajebivo .....zakon o ocuvanju energije :) prestrasno
opet "influenserka"---OOO ebem te klixe oosta
Nista ovo. Dajte nam Zerinu