Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POjedes sta tebi godi i oderi.Ko se bavi treningom zna da ne treba jest cevape i burek prije.Sve neki strucnjaci.Mlate praznu slamu i deru pare .
Najbolje je manit se ćorava posla...
Ja popijem 3 pive i odem na polumaraton
Benzin 100 oktana prije
E nije nego je fazon kako piše u knjigi Orthotrophy, poglavlje How to Eat. Ne jesti i ne piti prije ili poslije trčanja, odnosno kad smo pod večom psihičkom ili fizičkom aktivnošću. Najbolje ostvarit što veći vremenski razmak između umaranja i jela. Praznog stomaka je najzdravije. Ljudi koji ne jedu danima i sedmicama kaži dobili energiju neku i trčali lahko. Fasting and Sun Bathing...
JAMNICA PRO SPORT