Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ako neko zeli da smrsa, radi provjereno - zove se Intermittent Fasting. Smrsao sam 7 kg za 3 nedelje. Vise je post nego dijeta. Radi se o tome da jedem jednom ali dobro na 24 sata, unosim mnogo vode, moze se piti i caj i kafa. Preporucivo jesti taj jedan obrok od 12 - 18 sati, pa nagodite kad vam odgovara. Posle 3 dana, i ne osjecate glad, tijelo se privikne. Naucnici su dokazali da kod ovakvog nacina ishrane cak se mnogo manje gubi misicne mase nego kod izgladnjivanja.
Niko to ne zeli da reklamira, jer svako zeli da vam proda svoj proizvod, ili da vas nagovori da jedete hranu koju on proizvodi. Ali zar nije cudno da se sve velike religije slazu samo oko jedne stvari, a to je da treba postiti i uzdrzavat se od jedenja.
kad udjem u ascinicu odma kazem dajte mi jedno 256 ml proteinske corbe i 328 g peksimeta od nepreradjenih ugljikohidrata za predjelo. A poslije moze 563 g prirodnih vlakana od glavuše. Uz to pijem 1,5 litru vode naravno. Obavezno poslije stanem na vagu i ako imam lufta narucim i ponijeti