Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napisem ti poruku.Kazem da mi nedostajes.Sada spavas, ali u jutro ces pogledati porku.Bice ti drago.Nasmijat ces se i zavoljeti me jos vise.Mala paznja, znaci previse....
❤️
😊😘❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U devedeset posto slucajeva pokazuje kako trenirati i smrsati.Ja bi volio da mi neko kaze kako trenirati vjezbati i odebljati.Imam problem sto sam mrsav prema svojoj visini.Trebalo bi mi petnaest kilograma.A ne uspijevam nicim to nagurati bar pola.Probao sam sve sto postoji.
Ne znam hoces li vidjeti ovaj komentar moja preporuka je da pokusas konzumirati 1.6kg proteina po kg tjelesne mase, jesti sto cisce i ako je bas potrebno uzeti mass gainer
moze ako imas 200 kila pa se malo stesas.. za ozbiljne rezultate teretana, biciko i hodanje, kakva kuca kakvi bakraci..
Kettlebell samo jedan rekvizit čini čuda
Ma moze naravno samo je discliplina potrebna
Apsolutno,i to ne samo smrsati vec i nabiti solidnu misicnu masu uz nesto malo opreme i sa izvođenjem sklekova/zgibova sa opterećenjem,sve sto treba je malo prostora,vratilo i par bučica.