Pohvalio se fotkom
45

Bh. glumac Adnan Hasković pokazao kako održava kondiciju u teretani

E. Sk.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dobar glumac mora biti spreman i psihički i fizički da bi napravio uspjeh, a to je pokazao i popularni bh. glumac Adnan Hasković koji svoje slobodno vrijeme koristi kako bi održao kondiciju.

Poznato je da Hasković dosta vremena provodi u teretani i da mu nije teško trenirati ni zimi kada mnogi traže ispriku da se umjesto toga izležavaju kod kuće. Tako se bh. glumac pohvalio na društvenim mrežama pratiocima da mu ne manjka motivacije za rad na sebi.

Hasković je pokazao da voli svoj posao, jer to dokazuje i sa najviše fotografija sa setova. No, više puta je izjavio i kako voli otići u teretanu da bi ostao u kondiciji za scene koje snima.

"Bez bola nema ni uspjeha. Moramo dalje", poručio je glumac na Instagramu u opisu fotografije koja je nastala u teretani "Brick fit" na Ciglanama u Sarajevu.

Kada je riječ o projektima, pred ovim perspektivnim glumcem je završetak naučno-fantastičnog igranog filma u vlastitoj produkciji, u aprilu iduće godine ga očekuje uloga u jednom bh. filmu, a otvorena je mogućnost i za pozorišni angažman, također u našoj zemlji.