Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠOKANTNO: Kramp i lopata ili motika i udri pa TEBI PLATE, a ne ti njima.
Vi nikad niste bili u starom universumu. Moji polu fitnesaši počupanih obrva koji ne rade noge
U rakiji toga nema, sve dezinfikovano
Svaka prosjecna teretana ima dezinfekciju za ruke bar na nekoliko mjesta i to nije problem. Veliki problem su malo stariji ljudi koji cesto prde u teretanama i nije ih uopce briga sto mnogi koji vjezbaju u njihovoj neposrednoj blizini napustaju vjezbanje uz poluglasno gundjanje. A zna biti i peksijanera koji nece da dezinfikuje i obrise spravu od vlastitog znoja. Tu je infekcija neminovna.
Najopasnije su spužve na rukohvatima na kojima ostaje znoj i prljavština.Te spužve ili gume se teško skidaju sa sprava/rukohvata tako da se samo taloži.Korisnici kao stavljaju peškire a oni samo prenose znoj i prljavštinu sa sprave na spravu. PS. 80 % teretana nema ni wc a kamoli tuš kabine.
@Hamoponovouredu Izbjegavaj takve teretane, iole normalne teretane ce na kraju svakog dana dezinficirati sprave...
@Hamoponovouredu, Pripazite se ljudi, kada na spravama bukvalno tudji znoj na sebe lijepite koji je pun bakterija...Ja sam tako pokupio tudju bolest nakon samo nekoliko treninga....Pamet u glavu, najbolje raditi kod kuce !!!!
A,sto je pametan taj Patel..pa bilderi culi ste sta kaze Patel..niposto bosi..priglavke obavezno i na trening!😅
Pa ja,to je kad se one rute pocnu znojit u priglavkama dodzu trenirat..☺..kao Badzo,maloprije sam ga prebio i poslao na spavanje.😅sta ce on!?!☺☺