Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliko joj je godina kad su samo broj?
43. Iskreno... na naslov i izgled... mislio sam da ima bar 50. Ovo skakanje po suncu i kvarcanje za nastupe spaljuje kozu. Takodje, potenciranje tog "0% masnoce" izgleda bez potkozne masnoce cini da joj ruke i koljena izgledaju kao da je u kasnim 50-im ili cak ranim 60-im. Dok lice vuce na neki izgled izmedju izgladnjelosti i lesa. Svaka njoj cast za rad na sebi, no prati preekstreman standard koji ne predstavlja ljepotu ljudskog tijela nego zive kadavere za casove anatomije.
Nema ništa ljepše od malo punije žene, ogavne su mi ove pločice i gluposti.
Joj face gaborske u pm, moja zena da vako rascavlji mindzaru na javnom mjestu bilo i joj zadnji put.
Ne hvala
Koliko je nas narod napacen da ne moze gledat drugog da uspije u bilo cemu, pisam vas sve duse zavidne, zato nikad i necete dobacit dalje od klixa
u svakom slucaju ja bi prije yebo onu kikbokserku Merimu
Zašto je u Hrvatskoj? Bolje bi bilo da je išla u Tursku, Sudan ili Tunis. Pješčane plaže, može se ovako golacati među muslimanima do mile volje.
Kurcolomka...
što klix udara ovih dana...mmmmm
Glava joj ista moja, ali ona dole.
Da ima pametnijeg posla ne bi ovo ni radila.
@asfsgsf Ovo samo glupsoni rade, um vlada, snaga klade valja.
Još kada bi napisali koliki je taj broj godina
Srbi ne idu na fitnes. Imamo najjaču genetiku!
????
Pokazala je kaliko je losa muslimanka. Mani se ti tih fitnessa gdje muskarce ometas. Okreni se islamu bolje ce ti bit nego da hodas gola svaki dan sa tim muskim kuglama u turbuhu koje ne cine zensko.
A sad klix-ovi "pačenici", navalite ...