Nerealna transformacija
342

Američki youtuber tvrdi da je u samo tri dana vježbanja utegnuo mišiće stomaka i leđa

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Američki youtuber Logan Paul ostavio je fanove zbunjene nakon što je objavio svoju "trodnevnu transformaciju tijela", koja je mnogima izgledala nerealno te su mu poručili da je na fotografijama samo napuhao stomak.

YouTuber koji je postao borac napravio je svoj profesionalni hrvački debi na WWE događaju ovog vikenda te je jasno stavio do znanja da je spreman za borbu razgovarajući na Twitteru o svojoj rutini vježbanja.

Umjesto da provede mjesece u teretani kako bi dobio zategnut stomak i mišiće leđa, on tvrdi da je svoj novi izgled postigao za samo tri dana.

Paul je rekao da je "pratio režim od 100 sklekova i 100 trbušnjaka svaki dan 3 dana zaredom" kako bi dobio ravan stomak i naglašene mišiće, dodajući da je "veoma zadovoljan rezultatima".

Međutim, mnogi su bili skeptični povodom njegove transformacije tvrdeći da će skoro svako ko je ikada pokušao promijeniti svoj izgled znati da ovako dramatični rezultati obično zahtijevaju mnogo duže od tri dana.

Paulova nevjerovatna promjena je ostavila neke korisnike Twittera zbunjene te su se pitali da li je hrvač bio ozbiljan kada je dijelio svoje fotografije.

Jedan korisnik optužio je Paula da je "samo napuhao stomak na prvoj fotografiji i lagano se savio na drugom snimku", dok je drugi odgovorio: "Tako očito pušeš stomak na ovim snimcima, također je naučno nemoguće to učiniti ."

Treći skeptik je prokomentarisao: "Radim 100 sklekova i trbušnjaka dnevno i ne izgledam ovako."

Bilo da je fizička transformacija postignuta za tri dana ili jednostavno drugačije pozirajući, pomogla mu je u pobjedi na WWE događaju.