Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gradska radna žena? ...city working woman?
...genijalni su :))
Odgovor na commievo pitanje:Kurava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al vise ubise u glavu s ovom kurvanjskom pricom, pa jel dosta vise...
Knjiga je totalno bezveze i dosadni su vise sa tim za poluditi, ali valjda je to stvar ukusa. Ali zbog ceg je kurvanjska prica, zato sto se radnja vrti oko sexa?
Ne zbog sexa opcenito, u sexu nema nista lose, nego zbog sexa sa ozenjenim muskarcem, pa kako se on izivljava na zeni i ispunjava svoje bolesne sexualne fantazije ali je to uglavnom ok zato sto je bogat, cisto se jezim i nerviraju me takve price iako sam musko. Bar sam ja tako shvatio da je to bit knjige po tekstovima o njoj, mozda i griješim, ako grijesim ispravi me, sve u svemu očigledno odron prica...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
perverznjaka ima svuda, sad jedan bauštelac kao ne može biti perverzan? Ti obični radnici su najuspaljeniji, ne može proći žensko da ne zvižde za njom!
Eto ona tražila sreću u toj vezi... lol
50 nijansi gluposti
Ovaj fenomen je jos u davnoj proslosti bio prakticiziran.
Naturalna razmjena dobara. Ali posljednji pasus je najbolji, ahahaha, samo ti se čini, ne bi on to. Ali nek si ti opomenula da veza sa oženjenim svingerom, zlostavljačem i kontrol-manijakom ne donosi sreću. I tajmnig je baš u edukativne svrhe.
svasta insan procita
bolju radnju i zaplet možeš naći u nekoj turskoj seriji.
doslo joj iz guzice u glavu:-):-)
A ja kad hoću swingat onda sam čudak
Ma tko ti to brani?
Žena i djeca. :(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)