Fifty Shades of Grey na drugi način: Prava priča o zlostavljanju i seksualnim fantazijama bogataša

Fifty Shades of Grey na drugi način: Prava priča o zlostavljanju i seksualnim fantazijama bogataša
9
Klix.ba
11.12.2014. u 22:30
87
komentara
9

dijeljenja
Ovo nije kopija Anastasije Steele i Christiana Greyja iz "Fifty Shades of Grey", ovo je prava priča o djevojci i biznismenu koji je poklone i luksuzan život uslovio čudnim seksualnim avanturama.
Lily Temperley bila je gradska radna žena koja je upoznala visokorangiranog bankara opsjednutog seksom i kontrolom njenog izgleda.

Razlika između njenog stvarnog iskustva i fiktivne priče spisateljice E.L James je i u tome što je Temperleyjen Grey bio oženjen.

Anastasia se na kraju udala za Christiana, ali je Temperley morala napustiti dobro plaćen posao i prekinuti kontakt za avanturistički nastrojenim bogatašem koji je za nju bio prevelik zalogaj.

U autobiografskoj knjizi Sex, Lies & Banking ona otkriva finansijske malverzacije kompanije, detalje o trošenju novca na zabave i ručkove i zlostavljanje među samim zaposlenicima.

Pored činjenice da se upustila u zabranjenu vezu sa oženjenim mukšarcem, Lily Temperley knjigom želi opomenuti mlade djevojke da sreća u takvim vezama zapravo ne postoji.

"Vjerujem da je pored mene imao još nekoliko djevojaka, a sigurno je provodio vrijeme i sa prostitutkama", rekla je Temperley za Daily Mail dodavši da je njen partner, kojeg u knjizi zove Patrick Harrington, bio opijen idejama o mijenjanju partnera i swinganju.
Prijavi grešku


Komentari (87)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...