Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Stanovnici Evrope koji su došli iz Afrike prije 40.000 godina imali su mnogo tamniju kožu" Stanovnici Evrope nisu došli iz Afrike, hrpa go-vana i laži, čifutske bajke i neistine.. Sve rase su stvorene neovisne jedne o drugima! Kmice, nikakve veze nemaju s bjelcima, a pogotovo žoharožederi. Bijelci,crnci, azijati u osnovi nisu takvi kakvi jesu zbog klimatskih prilika, već su ciljano tako stvoreni.
Aaa, kasnim. Jadni, zbunjeni Ante je već pomenut. Ne daj se Ante!
Bosnjaci harali evropom, kaze Ante
K'o da je to sad bitno, 8000 godina poslije lol
Još kad čujem ono ' naučnici su utvrdili... ' Ja nauke haha sve neki studentski radovi.
Sad kontam zasto Bake, Komso, Cova, Mile imaju nijanse crne na licu :)
šta fax uradi za naredni 8000 bit ćemo crni od nutele... ko se sve danas bavi naukom jebem ti nauku kad sa ovom tehnologijom pucaju ovakve gluposti majko moja.... Tesla Edison sa tekom i drvenom olovkom promijenili svijet ovi kurci imaju sve al mozga fali....
joooj, ne možete ustanoviti šta se dešavalo prije 20 godina, da znate šta je bilo prije 8 000....
došao sam zbog komentara