Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ekrem - recidiv titove jugoslavije u punom smislu te riječi. otvorenost, umjetnički poriv, stručnost i humanost su kvalitete kojima je težilo ono društvo, a koje su tako lijepo iscrtane u liku i djelu ovog čovjeka. danas su te kvalitete podobnost, šupljiranje, poniznost i agresija prema drugačijem. novo društvo nova htijenja.
jako, jako dobar covjek. Kada mi se narukvica na satu pokvarila, tj. prekinula njemu sam isao, sređen i kultura covjek koji je na kraju rekao da ne zeli da naplati jer njemu ne treba. Svi koji su u Mostaru i pokvari im se sat, posjetite ovog Gospodina!!!
Ziv i zdrav bio jos dugo godina . "Bitne su radne navike i stalno učenje i usavršavanje", sta god da covjek radi mora uvijek da uci .
Skup dobro
Neki dan sam i ja bas isao kod jednog sahadzije kojeg eto posjetim ponekad, i covjek mi rece da taj poso radi iz ljubavi i da nema Bog zna neke zarade. Rekoh mu dolazio sam vec par puta kaze on meni lica se ne sjecam ali satova jesam i znam da sam vec ovo popravljo. Uglavnom lijep tekst a valjalo bi i neki dokumentarac snimiti o ovakvim i nekim drugim starim zanatima, ubi brate vijesti o politici i negativnostima svakakvim
Malo je pravi zanatlija ....
EKREM DUVNJAK I OMER LIVNJAK 😅
kako ga ne ubiju oni otkucaji satova stotinee ...
Bosnju, ubije samo 🔫
Eurokrem Bosnjo
kemal kapetanovic
Gospodski zanat.