Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje se nalazi salon, da posaljem ovog mog, da i on prodje kenanu dzeki kroz makaze?
kaRal mu ovaj soson seku,,,,,,,,,,,,,,,nesto svehla sva......
u mom komšiluku....hiihihihih
SVI VI PISETE LOSE O OVOME A NIKO OD VAS NIJE STAVIO PRAVO IME SVI STE ONLINE MANGUPI I SVEZNALICE.....DECKO OTVORIO, SNASAO SE DOKAZ DA ZNA DA RADI JER OVAJ SALON RADI VISE OD GODINE DANA.....SVAKA CAST GAZDA I SVE NAJBOLJE TI ZELIM
zgodan je ovaj lik na zadnjoj slici ispod djeke. ko je taj
Citam ove komentare kako ste samo ljubomorni cccc normalno je da se dodje drugu ili rodjaku ili sta mu je vec na otvaranje jer to je jako lijep povod da se sretnu s obzirom da svi imamo svojih obaveza a fudbaleri su javne licnosti koliko se to vama svidjelo ili ne novinari su uvijke tu gdje i oni tako da zao mi je sto svi oni koji toliko silno zele da budu popularni pa pljuju po drugim aod ljubomore....Salon se nalazi u Hrasnom i izgleda odlicno samo se nadam da nisu puno skupi...
Oh, kako dirljivo
Besplatna reklama:)
E ja im i frizura specijalnih, u vojsci bi ih isto osisali
ČAVDAR SENAD
ma jel mi se čini il je ovdje i frizer haris što je bio asistent ade karišika
Edine legendo poguraj da otvorim frizerski salon na Baščaršiji zvat če se BALOTELI & AGUERO salon, šala ti si za njih izmislio fudbal ali Mančini je glavni krivac.Ali nije šala da poguraš malo koja funta :)
OVAJ SLINO ISKORISTIO DZEKINU DOBROTU ZNAO DA GA NECE ODBITI , KAD JE VEC ZNAO KO DOLAZI MOGAO SE BAR ZA TORTU UVALIT OVA JE JEDNO 70 KM KOD AZRE.
Mogli su se na slikama bolje predstaviti, izgledaju jeftino.
Ja Džeku volim, dobar je momak, dobro igra i sjajno promoviše ovu državu, ali kad vidim ovog Šolju, s osmijehom \"ala sam se dobro uhljebio!\" muka mi je. Koji ligav lik. Blago Merimi \"usrećila\".
daj ba čavdar je majstor svih majstora
Vidi Dzeke prava lafcina