S novim frizurama u pobjedu
0

Edin Džeko svečano otvorio frizerski salon Studio 11

Edin Džeko je iskoristio dolazak u glavni grad BiH na okupljanje reprezentacije kako bi prisustvovao otvaranju frizerskog salona Studio 11, koji se nalazi u vlasništvu njegovog prijatelja i rođaka Kenana Džeke.

Kenan je, inače, zadužen za održavanje imidža našeg Dijamanta, ali i ostalih bh. reprezentativaca. Kroz njegove makaze prošli su Emir Spahić, Senijad Ibričić, Mensur Mujdža, Haris Medunjanin, Asmir Begović i mnogi drugi bh. internacionalci, a neki od njih su i prisustvovali otvaranju.

Inače, Studio 11 je dobio ime upravo po Edinu Džeki, s obzirom na to da u dresu reprezentacije Dijamant nosi broj 11, što je i inspirisalo Kenana.

"Sretan sam što su Edin, Spahić i Ibričić izdovojili svoje dragocjeno vrijeme i došli na otvaranje. Hvala im", rekao je kratko Kenan i uz smiješak dodao kako će im se odužiti novim frizurama.

Osim pomenutih reprezentativaca, otvaranju su prisustvovali i ostali članovi mnogobrojne porodice Džeko, kao i pjevač Mirza Šoljanin u društvu svoje supruge Merime, inače sestre našeg reprezentativca.