Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta nasih ljudi Bosanaca zivi u Austriji i ostalim Europskim zemljama, prema tome ako je nekome do bala neka ga ima. Uz to ako ne kosta nista poreske obveznike iz BiH koga briga. Valjda bi se trebali i po necemu lijepome predstaviti a ne samo po demonstracijama podrske jednom pedofilu.
Na bal, na baaaal... Sta na bal?? NA VODU!!!
čuh da će goste zabavljati kemal monteno - hoće li mu gosti biti samo brena i boba ili kompletna grand produkcija, i hoće li PEVATI svoju poznatu PESMU \"nije HTELA\"??
Evo dogadjaja zbog kojeg bi \"gospodje\" prodale rodjene roditelje ne trepnuvsi ukoliko bi im neko uskratio prisustvo :-]