Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ravno ovooo ?
Gospodzo ,giviktom cu vas!
obično djevojke vole te koji im preuredjuju noseve
Imal šta za guzove doc?,Ja volim guzlače.
Možda je sve ovo tačno što piše o doktoru, ali koliko je profesionalno spominjanje imena klijenata? Možda je dobio njihovu dozvolu?
Jel kod tebe bio i bevanda i njemu je nos izvucen ono pravo.
Lijeci li finansiske probleme?
Ako nisi zadovoljan sobom....ti predji u hodnik... 😁
Karnes li koju hahahahahaah
ako nisi zadovoljan sam sa sobom, i ne prihvatas da godine idu i da su ti na licu bore smijaluce, djaba i botoxi ifileri i sve.. oni samo brisu prozivljeni zivot i od lica pravi vostanu figuru koja u zivotu nikad se nije nasmijala... podrzavam zahvate nakon nesreca ali ostalo NE !
svaka čast
Pa vjerovatno ako mu je otac bio takav kako sr pise onda nije ni cudo sto je on sad ovakav uspjesan.Vjerovatno mu je otac prenip a i pokazao svoje ogromno prakticno iskustvo tako mozda uz malo talenta i nije tesko biti to sto i jeste
nek napravi od Sebije makar slicnu Kolindi...
jel naplata u naturi? blago tebi.
Ne koristi skalpel ali koristi prirodnu bukovu letvu sa 4 frge...
...ja sam lijep ko slika. ostatku globusa savjetujem da provjeri vid.
@commiemarshhal vjerujem, samo zavisi sto je na slici 😉😄
Ženama nabijaju komplekse
muhamed ali je bio najpoznatiji u ravnanju noseva bez noza.
expert
Srbin iz Zagreba.