Srebrni sponzor SFF-a
21

Doručak na Festivalskom trgu: Posjetioci uživali u delicijama od Plazme

Plazma doručak na Festivalskom trgu
Plazma doručak na Festivalskom trgu
Brend Plazma, kompanije Bambi i ove godine sa ponosom ističe svoju tradicionalnu podršku Sarajevo Film Festivalu kao srebrni sponzor, koji se u glavnom gradu Bosne i Hercegovine održava 29. put.

Tim povodom organizovan je festivalski doručak za predstavnike medija, partnere i prijatelje brenda, ali i Festivala, a centralna zvijezda bila je, naravno, Plazma.

Ovom prilikom istaknuto je kako je Plazma jedan od omiljenih brendova u Bosni i Hercegovini, ali i regionu, a prisutni su probali različita ukusna slatka i slana jela od Plazme.

Plazma doručak na Festivalskom trgu
Plazma doručak na Festivalskom trgu

"Kao jedan od omiljenih brendova u regionu, zadovoljstvo nam je što i ove godine imamo priliku biti dijelom ove velike filmske bajke koja je davno prešla granice i postala svjetska priča. Dobili smo priliku da pružimo svoj doprinos osnaživanju filmske umjetnosti na ovim prostorima i da promovišemo kreativnost i talenat mladih filmskih autora. Osim omaža umjetnosti, saradnjom sa Sarajevo Film Festivalom želimo izgraditi još čvršće veze sa našim vjernim potrošačima, zato tokom trajanja Festivala organizujemo vrlo interesantne aktivacije koje će posjetiocima pružiti priliku da bolje upoznaju naš brend. Poklonici sedme umjetnosti će, pored uživanja u sjajnoj kinematografiji, imati priliku da probaju jedinstvene Plazma slatkiše, ali i da otkriju tajne pripreme Plazma Shake-a, Plazma Pops-a i čuvenih Plazma palačinki koje će naš slastičar pripremati u Plazmastičarnica korneru. Radujemo se što zajedno stvaramo nezaboravne trenutke tokom ovog veličanstvenog događaja i vjerujemo da će naše druženje trajati i u godinama koje su pred nama", kazao je Strahinja Inić, brend menadžera kompanije Bambi za Plazma brend.

Plazma doručak na Festivalskom trgu
Plazma doručak na Festivalskom trgu

Podržavajući kulturne događaje kao što je Sarajevo Film Festival, Plazma potvrđuje svoju ulogu u društvu kao brend koji želi doprinijeti ne samo neprocjenjivim trenucima zadovoljstva, već i napretku cijele zajednice.

Plazma doručak na Festivalskom trgu
Plazma doručak na Festivalskom trgu

Sa tradicijom dugom više od 55 godina, Plazma je utkana u uspomene i emocije mnogih generacija. Ona predstavlja mnogo više od običnog brenda - Plazma je vjerni pratilac generacijama unazad i postala je neizostavan dio porodične tradicije, zahvaljujući svom neprikosnovenom kvalitetu i jedinstvenom okusu. I u narednom periodu, Plazma nastavlja inspirisati svoje vjerne potrošače, te svojim stalnim unapređenjem kvaliteta i inovacijama ostaje nezamjenjiv sastojak neodoljivih delicija.