Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pojma nemas....mladi liberali su se odcijepili od rasimove stranke i sad su nezavisna organizacija...zato sto je on prodana dusa. al to bi trebao vec da zna svako ko prati dogadjanja. a ko ne prati, pokazuje svoje neznanje na sarajevo-x pred svima. bravo NAZNALICE!!!
NAJBOLJI POST U ISTORIJI SVIH POSTOVA !!! "rasime organizovacemo ti ljubljenje supaka lidera svih stranaka sa kojima si koalirao. cijeli dan!" BRAVO MAJSTORE !!!
NAJBOLJI POST U ISTORIJI SVIH POSTOVA !!! "rasime organizovacemo ti ljubljenje supaka lidera svih stranaka sa kojima si koalirao. cijeli dan!" BRAVO MAJSTORE !!!
rasime organizovacemo ti ljubljenje supaka lidera svih stranaka sa kojima si koalirao. cijeli dan!
cmok CmoK CMoK CMOK cmok CMOK CMOk CmoK cmok CMok cmoooooook CMok CmoK CMOOOOK cm0k Cm0ooooK CMok CmOk CmoK
traje li to ljubljenje jos? :)))))))
jebo te patak
JEBO VAS BOG !
mozda smo samo isuvise primitivni za bilo koji vid kulturnog izrazavanja...sudeci po reakcijama...uopsteno govoreci...zivele KLaDIOnice...
kad postoji i ovo sranje od "valentinovo" zasto ne naprave i da se POJEBEMO svi ispred nekog fakulteta? mozda pred roditeljima i rodbinom?
superj boje na sjicici :)
zasto mi od zapada uzimamo samo gluposti??tezimo evropi,a?tesko,ljudi,tesko.po cemu smo to jos blizu evropi i zapadu??de ba,pogresno se furate.
Kadic je ljubio guzove vladajucim strankama dok se nije dokopao dobre place, pa sada i svoje mladjahne slijedbenike trenira da krrenu istim putem...
Black King imas poseban pozdrav, jedini si spomenuo zene a ne samo cure.
[b]lingvistički/filmski-usta na usta, usne na čelo, usna na obraz, usne na uho, usta na nos, usne na grudi(IH), usne na stopalo, usne na ruku, usne na butine(ne jagnjeće butine=skoro IH), usne na IH(IH je naprijed), poljubac IH-IH je otpozadi(kao u vojsci radi napredovanja)[/b]