Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad krezubi klosari navale na ove nove najkice, automatski mi stvore averziju prema istim
Lijepo :)
Nadam se sa cete sljedeci put makar staviti ime osobe koja je uradila fotografije, a koje koristite na vasem portalu. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218068581043747&id=1163621969
@fbUser1552567981 tako to KIX.ba radi. nošalatno mazne fotografije. to isto su i mom bratu uradili. samo copy&paste članaka i hapanje slika. to je nivo njihovog "novinarstva" tzv. najposjećenijeg portala u BiH. pljuc!
Mogli ste me makar kontaktirati za fotografijukoju ste postavili. LP
oj sabah ski, de kakvu nuklarnu baci vamo
@Tito43210 zašto??? to su dobri ljudi, zaljubljenici prirode, skijanja i dobrog druženja. ima mnogo prikladnijih mjesta za bacanje bombi Boško Buha!
Ideja je genijalna , ZOI u za ovo skidam kapu 👍⛷🏂⛷
SkiRanko😂😂😂
@Vojnik_srece986 al na Jahorini
ja sam vise za opciju AksamSKI
@bbb noćni slalom? 😉
"sabahSKI".......napokon da se dobro nasmijem danas !!!
@bavarskidekolte Sabah znaci svitanje,zora tako da nista nije toliko smjesno,znaci skijanje u zoru,svitanje
@Vojnik srece savrseno znam sta to znaci to ti je kada kazu .....Ranko bas lijepo ime kao i nas Sabahudin...... smjesno je nego sta !!