Dočekajte izlazak sunca na vrhu Bjelašnice: SabahSKI za sve ljubitelje skijanja

Klix.ba
14.3.2019. u 11:58
341
58
Dočekajte izlazak sunca na vrhu Bjelašnice: SabahSKI za sve ljubitelje skijanja
341
Dočekajte izlazak sunca na vrhu Bjelašnice: SabahSKI za sve ljubitelje skijanja
Restoran i pansion Staza u organizaciji sa ZOI '84, po drugi put organizuju "SabahSKI druženje" za sve ljubitelje skijanja i zdravog života. Druženje će biti u nedjelju, 17. marta 2019 u restoranu Staza i Benettonu u 05:45 sati.
Nakom jutarnje kafe i čaja, slijedi prebrojavanje ispred žičare "šestosjed", gdje učesnike na vrhu Bjelašnice u 06:20 sati očekuje Tomislav Cvitanušić, bh. triatlonac i alpinista.

Sa Tomislavom će učesnici imati vježbe razgibavanja uz druženje i razgovor te priliku saznati kako je Tomislav Cvitanušić osvajao najveće vrhove svijeta i šta je sve potrebno da bi vodili zdrav život.U 08:00 sati u Babinom dolu za učesnike je organizovan "Energy corner" uz Redbull i Muscle freak proizvode.

"Pozivamo sve ljubitelje planine, skijanja i zdravog života da nam se pridruže. S obzirom da smo imali preko 200 učesnika na "SabahSKI druženju“ koja je održano 08. marta 2019. godine ovaj put imamo veći odziv, što nam je zaista drago, jer Bjelašnica je planina koja puno toga pruža", tvrde organizatori.Poziv vrijedi za sve koji su željni avanture, druženja, zdravog načina života.

"Skije pod ruke i u nedjelju na Bjelašnicu. Dočekajte izlazak sunca, upoznajte nove ljude i započnite dan na čistom, planinskom, zraku, jer ko rano rani, zdrav život grabi", poručuju organizatori.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (58)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: