Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO JUTOR! U BH 10% zna sta je to uopste!!! Bitno je kad se zavrsi fax da se kupi BOSS odjelo a nemaju dvije ciste. Bilo je slucajeva da u kovertu sa CV-om priloze svoju fotografiju????????? WTF....ucite malo jadni ne bili!
AKO HOCES DA GLUMIS U PORNICIMA BITNO JE DA JE CV VELK
Good day! Oooo vidim da imate lep CV i zadovoljavate nase kriterijume. Oh pa uvericete se u moje umece! Moj CV je dobar, jedino da se i meni svidi vas WC- hala pa da pocnem da radim!?
Najbolja selekcija je po šefu iz serije The Office, nemoj zapošljavati nesretne ljude, baci pola CV-ova u smeće bez da ih i pogledaš , ko je nesretan on je u toj gomili hahahahah
Nikome danas vise nije bitan CV, bitna je stela. Sada je doslo vrijeme gdje bez stele nista ne mozes.
Dobra veza je uvjet za posao ... Dok se ove bandite sa govnjivim motkama ... a i njihove birace
Direktor tekstilne industrije Carreman na jugozapadu Francuske odlučio je otpustiti devetoricu zaposlenih, a s obzirom na zakon o radu, prije toga im je ponudio radna mjesta u drugoj tvornici tvrtke u Bengaloru u Indiji. Plaća u Indiji iznosila bi 69 eura bruto, za šest radnih dana u tjednu i plaćeno zdravstveno osiguranje. Poseban benefit, istaknuo je direktor, bila bi i 13. plaća u godini. crni hljeb klas 550gr (0.95km), crni hljeb klas 450gr (0.95km), crni hljeb aspek (1.04km)... subota radna... a tek nedjelja. BiH
nagradno pitanje za britanske naucnike : hoce li se, gdje, kad, i zasto, pojaviti Isus? nagrada za tacan odgovor je: postici cete ono sto zelite.
Ma to su se oni šalili, dubok džep je uslov za pronalazak posla.
ma nigdje veze mozda to tamo i pali negdje vani ,ali u BiH NE!!!! znam ja, predavala na milion konkursa i cuda, cv extra...ali nikad me nisu pozvali ni na razgovor, a kamo li da su me obavijestili da iz ovih ili onih razloga nisam dobila posao. raspise se konkurs ZA NEKOGA!!!! i sad ovi naucnici lafo nesto zakljucili...joj pa da poludi covjek. fuj!
DOBRA PREPORUKA ZA POSAO NIJE CV, VEC, DOBRA STEALAAAAAAAAAAAAA, SLJEDECA PREPORUKA ZA POSAO JE DA AKO TI NIJE DOBAR CV I NEMAS STELU, DA TI SE NEKO OD KREDITNO SPOSOBNIH UKUCANA ZADUZI KOD BANKE, MINIMALNO 10.000 KM I IMAS POSAO KOJI ZA ZELIS, KVALIFIKACIJE NITI U OBA SLUCAJA NISU BITNE!!!!!!!!! DOBRO DOSLI U BOSNU!
\"Mnoge osobe koje su vjerovatno i sposobne za posao na koji apliciraju bivaju odbijene upravo radi loše napisane biografije\" (...) prijedlogom radi se izrice namjera, cilj neke radnje, a ne uzrok... dokaz da kod nas pravopis nije presudan u pronalazenju posla.
hehehe, dobar :D
neznam kako je to u normalnim zemljama kod nas ti je babo najbolji cv ili ako si zensko da ti je cv iznad koljena
Od svega se pocela nauka praviti!