Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon nesto normalno da se procita!
bajke braće grimm, andersena su highlight mog djetinjstva! 2014 izlazi maleficent (zlurada)! :)) ovo kupujem svojoj maloj rodici!
Djeca više ne znaju šta znači da mu neko čita bajke pred spavanje... Sve nam je postalo naporno, internet, TV i DVD nam odgajaju djecu... Odlučio sam da spasim što se spasiti da, i da vidite, moja kćerkica jedva čeka da uskoči u svoj krevetić da joj tata čita :D... Ljubi je tata :*
Lijepo je citati bajke ali ne vidim nista lose ni da djeca gledaju Disney filmove. Ja sam ih gledala kao mala a super mi je djetinjtsvo bilo. Ipak su ovo vrhunske bajke pretvoreno u filmu.
@Thorin: oooooh kako je ovo slatko, svaka ti cast, to je prava ljubav! ako budem imala djecu i ja cu im citati pred spavanje, mislim da je to tako bitno za emotivno i intelektuelno stanje djece
Lijepe price i bajke iz naseg djetinjstva. A ne ko ove danas bahugan, ben ten i druge nasilne i pitamo se sta je s nasom djecom, zasto su nasilni.
Hocu snjeguljicu.
i sve to samo zbog patuljaka...
@Smucalo: vidim da si vec poceo sa psovanjem hahahha ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)