lifestyle
0

Disneyevi klasici : "Dama i skitnica" u prodaji od 9. januara

Klix.ba
Kompanije "Tropik" i "Egmont" nastavljaju sa predstavljanjem kolekcije 25 izabranih Disneyjevih priča. I u 2014. godini mališani i njihovi roditelji, moći će da uživaju u pričama koje je na svoj jedinstven način prenio Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima djece.

Urađene u tvrdom povezu, sa prelijepim ilustracijama na 64 stranice, ove slikovnice postat će sastavni dio brojnih porodičnih biblioteka.

U kolekciji "Disney Klasici- Priče uz koje se sretno raste" nalaze se "101 Dalmatinac", "Petar Pan", "Mala sirena", "Bambi", "Kralj lavova" i mnogi drugi naslovi.

Četrnaesta po redu slikovnica iz popularne Disneyjeve kolekcije jedna od najdirljvijih bajki "Dama i skitnica". Te male, slatke pseće njuškice jednostavno moraju da nas razniježe, a ako se uz njih još veže priča o prijateljstvu, povjerenju, ljubavi i hrabrosti – ostajemo bez daha. Priča o "Dami i skitnici" napisana je za Disneyjev film 1955. godine i važi za jednu od najljepše napisanih ljubavnih priča svih vremena.

Svima koji propuste neku od knjiga u redovnoj prodaji, bit će omogućeno da iste naruče putem službene web stranice Tropik.ba ili pozivom na telefon: 062/747-704.

U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici, a iz produkcijskih razloga knjige na ćirilici neće biti puštane u prodaju prema rednom broju koji se nalazi na knjizi.