Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram da kažem da je prelijepa, a i premlado izgleda, 34 godine a ja joj nebi dao više od 24.
Ima ričnicu....lipota..
Lijepa ženska i normalna. Rekao bih da je ženstvena verzija Dženis Džoplin
ima li prsten na ruci
DIIIIIIIJANNNNAAAA KOLIKOOOO IMAAA GODIIINA, DIIIIIIIIJANNNNAAAA KAKO ME NISI LJUBILA.............
divna inspirativna priča. ne vjerujem u našu državu ali vjerujem u njene ljude. dok je dobrih ljudi, a dijana je jedna od njih - biće bosne. respekt!
Kakve Bosne?!?! Da se Bosna pitala, u najbolju ruku, mogla bi slikati jednog od tri majmuna na vlasti. Najbolji potez joj je što je otišla iz Bosne. Svu djecu tako treba učiti. Bosna treba biti kao i Klix, virtualna.
Sve nam je rekla, ali ima li ona dečka?
Hahaha neko je dole već napis'o gledam sliku br.7 Lepa Lukić prešla na islam.Usput dobra brate ova crnka ispred L&L
pozz za dijanu..vojnik sa marsa mira :)
Pozdrav Bosno , E moja Dijana.Lijep potez od tebe , ali Bosni treba kruha i mozga i hrabrosti ,da se bori protiv uhljebara i korupcije.Samo se broji zakon jačega i materijalizam je bitan.Ali mi svi zajedno propadamo ,neko sit a neko gladan u tome je razlika.Ali propadamo to nam je zajedničko .
Sretno, Dijana. Ne znam jel ti bas pametno to da se vracas ovamo, ali svakako je za pohvalu.
Odoh ja za Zenicu
Da ne citam tamo cijeli text, jel udata ili nije? Sta bi gdje da pošeljem svoju sliku radi upoznavanja?
hitno guziti
hahahaha...a u p.m.....
Kako je lijepo vidjeti mlade ljude koji su uspješni i uživaju u svome poslu. Svaka čast djevojci koja je slušala srce i ispunila svoj san, ali realnost je takva da joj je to uspjelo jer je živjela i školovala se u Americi gdje su postojale mogućnosti za to. Kod nas je i situacija, a i svijest građana ipak malo drugačija.
Lijepa