Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile bolan vidi ih sto se razmecu. :(
Pravda za SODU
Soda bikarbona u kombinaciji sa limunovim sokom je vrlo agresivna kiselina za zube koja ih oštećuje. Sama soda je ok i to 1-2 sedmično ali nikako s limunom.
Pola limuna (iscjedjenog) pomjesati sa kafenoim kascicom sode bikarbone odlicno za probavu. To je jedan od tradicionalnih recepata iz ayurvedske medicine. Provjereno i nije stetno. Ja to ponekad koristim.
Jos da su napisali da se koristi medicinska preciscena soda
@Ja Jesam Alien Al se ti nadje uvrijedjen kao mlada kakva :) Nije moj fah, ali isto tako znam da se soda bikarbona u ratu prodavala a to je bio sadrzaj PP aparata.Zato cu ja uvijek otici u apoteku i uzet sodu a ti ako zelis kljukaj se i PP aparatom ili kineskom sodom.Ugodan dan
ZUBE MOŽE IZBJELJIVAT, ALI U JEDNOJ SEDMICI TREBA 1-2 PUT KORISTIT JE, INAČE CE VAM SJEBAT ZUBE OŠTETITI ZUBNU CAKLINU. A DOBRO JE ISPIRAT USTA NJOME JER UKLANJA BAKTERIJE KOJE SE NAKUPLJAJU U USNOJ DUPLJI
Uskoro u sledećem članku : Pucvala vaš najbolji prijatelj u stanu pored totmasti!
Prirodni dezodorans? 😅😅
@Dejan28 još kad bi soda bila prirodna :)
@Carnivore Upravo! 😊
Horsasi ovo nije vama upuceno,,ostanite na limontosu sigurnije je.....hehehe smoke weed ewery day
Soda bikarbona se može koristiti se može koristiti za čišćenje kože.........de prevedite