Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pajdo ti si sve osim dangube, svaka ti čast!
Svahka ti čast,lijepi moj Konjičanin i komšija .
Svaka cast prije svega na tvojoj dosljednosti da budes normalan i uzor sada svojoj djeci, s obzirom da si odrastao sam. Mnogima treba da budes ogledalo.
Dovoljno je procitati komentare na ovako pozitivnu vijest da shvatis kakvi nas primitivci okruzuju. Danko tebi svaka cast i svako dobro u zivotu
Respect Danko👍 Nerijetko najvise ljudskosti i skromnosti pokazuju upravo osobe koje zivot bas i nije mazio. Blago ljudima koji su imali priliku upoznati te.
Ovo je ljudskost i normalnost svaka ti čast ljudino.
Više ovakvih priča objavite, siguran sam da ima dosta ljudi sa nevjerovatnim pozitivnim pričama
Neka i tebe Allah čuva i uputi amin.
Danga kao i sestra mu rijetko fine osobe
Ti si jedan veliki čovjek i ljudina. Svaka čast i tebi i sestri na svemu što ste postigli.
Ja sam bio u Konjicu pre par godina kad mi umrla mamina sestra,iako je srpkinja svi su joj dosli na sahranu i hrvat i muskimani,i pomislio sam tad da ima nade za bih
Ne znam ko mi je draži, on il sestra mu. Lijepi, snažni i hrabri, k'o što su Bosanci i uvijek bili!
@thekupus ako si peder biće ti drzi on. Da se nw lažemo 😂 meni je njegova sestra draze, a svaka Danku čast i svaka mu dala.
Prvo, riječ peder je uvredljiva. Drugo, njegova sestra je gay, i nedavno se vjenčala sa svojom partnericom. Treće, ne moraš imati seksualnu privlačnost da bi ti neko bio drag. Dragi su mi što su dobri ljudi.
on i ne kaze da je nekoga spasio, ako cemo rpavo, samo je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, a to je tacno.
Dangubić koji ne dangubi.
Konačno nešto lijepo ❤ Svaka čast ❤
Kolega, samo nastavi. Imaš ono što mnogi nemaju...čast... Ruku kad ti pružim da se pozdravimo smatram vrijednijom i boljom od pola ruka mojih sunarodnjaka.nisu nikakvi kompleksi.takav si.ostani
Respect momčino!