Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojoj majci... https://www.youtube.com/watch?v=1HJwlkwk7hY
ne znam je li ljepsi osjecaj imati je ili i sama to biti :)))
nemoj o tome kontat, sjebat ces se
ne sjebajem se ja lako. ma ne sjebajem se ja uopste ;)
Ukrasti ce me druge, I s njima cu na put poci. A umrijet cu od tuge, Jer tebi necu doci. Srce moze kao udarac maca boljeti, Ti nemoj zaboraviti najdraza. Da tebe najvise cu voljeti, I kada moja tijelo budes. Bezivotno i u suzama gledala, I kada moju ruku uzmes. I ljubav majcinsku budes predala, Moja dusa ponovo ce da dise. Jer tvoju toplinu ona zna, I pjesme ce nove da pise. Tebi zahvalu vjecitu, Da skuceno preda. Volim te mama!
Svaka cast, bit ce nesto od tebe. ako Bog da :) Pratim te cesto na Klixu, ako si takav i u stvarnosti, vjeruj mi, uspjet ces
Srećo, ovo su tvoji najsavršeniji stihovi.:) :*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hej, kad se sjetim u osnovnoj školi kad sam pjesme pisao o majci... Vazda isto: "Moja majka njezna je ko svila..." :'-)
Perverzno!
Moja kraljica.:)
I najbolja drugarica :)
MAJKA ! ;-*