Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ovako lude clanke nekad procitati,cisto da vidim da ima mnogo ludjih od mene. Kad ovo vidim moji problemi se cine tako mali. :)
aahahahaha Willi
Ovi su se u moje doba zvali BUDALE, danasnja demokratija im samo dodijeli ime i dodijeli mu prava... Oni blesavi komunjare su ovakve smjestali u ustanove i lijecili i proucavali...
za 10tak godina će dobiti svoj dan i tražiće svoja prava :)
hahahahhahhahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahaha ovo je bolest hnahahahahhahahah
Kod nas su ovo uglavnom žene, samo što se ne prerušavaju, ali sve ostalo rade kao male kujice. Mada ima i mušakaraca kučića...
U bozijoj basti svakakvih budala
Zovi neko sintore " Who let the dogs out?"
What the fuck
Slike su mi kao iz nekog horor filma.
Rachel ga je napustila i sada je on postao pas lutalica!?To nije u redu !! Trebala ga je odvesti kod veterinara i pustiti da ga uspavaju.
@kje ne, Rachel je trebala biti kaznjena..a on cipovan.....mudrice!
AHAHAHHAH e boze sacuvaj!
...kao izgovor kad krene u 'doggy style' akciju
Human Pujdo....
ovo je bolesno
sta vise reci na ovakve stvari,i neko me pita jesi normalna,PA I NE BAS
Ovi su bolesniji od DickaDo.
O Bože zašto me toliko podsjeća na Bakira, čak im je i boja dlake ista !! Ah pa sad znam zašto je u Sarajevu Dog Trust toliko jak: SVI SMO MI BAKIR !