Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam se diskoteke Inn, minjaci mi pred očima. Lepi dani mog djetinjstva
kuckalo se za tuborga
Dok je Sarajevo bombardovano i narod jeo pastete sumnjvog porijekla, u holiday inn-u se ispijao sampanjac i nudile jeftine kurvice strancima.
Nigdje, ali nigdje u originalnom članku nije upotrijebljena nijedna riječ koja bi mogla da znači simbol preživljavanja...
zar nije Halida INN
I nakon hiljadu godina, jos uvijek ce se BiH u svijetu samo pamtiti za rat. Stvarno tuzno. Nadam se da cemo jednog dana se pamtiti po necem drugom.
Kako kmecav tekst nijesam ni do pola stigao a vec sam violine cuo.
@TheAQmega Zar vama stvarno nije gadno da od sebe pravite sakupljace sazaljenja i sadake cetvrt vijeka od zavrsetka rata?
@TheAQmega I nama je gadno sto zivimo pored prosjaka no ipak eto vas. Sta se tu moze?
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Sad je i zivot u BiH simbol prezivljavanja
Porodilište...
vala nikake veze sa bosanskim preživljavanjem, gadno je više da Sarajevo i sarajevske priče i folove vodite pod bosanske .. nidje veze sa ostatkom Bosne, dje su tu Tuzla, Zenica, Bihać, Cazin, Mostar .. ostala 3.5 miliona ljudi koji su veća i mnogobrojnija Bosna od Sarajeva koji postalo grad Sandžaklija, Arapa, Turaka, doseljenika različitog porijekla .. nije to Bosna
SAD JE SIMBOL ALENA CENGICA KOJI JE UZ POMOC MIRZE HATICA OPRAO DESETINE HILJADA I KOJI SAMO STO ESCAJG NIJE POCEO IZNOSITI IZ NJEGA.
Dobro da ne znaju koja mu je uloga danas..