Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uživajte u "krvavom" trenutku ljudi. Hoće li ikad ovi u Klitoris redakciji prestati koristiti google translate?
Moja sestra koja je umrla mlada isto tako od karcinoma zadnjih mjeseci mi je to govorila kao ona da bi puno toga promjenila u zivotu a sad je kaze kasno i sjecam se kad mi je govorila nemoj se nervirati za sitnicu uzivaj u svakom danu u svakom trenu u zivotu..
SAMO ROKAJ,SVAKI DAN KAO DA JE POSLEDNJI!
@ModestyBlaise sam djavo ti je dao brzinu eskivaze ;D
samo se MORA umrijeti, sve ostalo je dobrovoljno
zivot je krhak.. zato treba biti pesimista.. pesimistu nista ne moze iznenaditi
https://www.youtube.com/watch?v=5jADnNpx3R4
Bio sam svjedok više puta gdje osobe na samrti kad vide da im je došao kraj, zažale što su bili toliko glupi i gledali sve kroz izgled i imanje, a 99,9% osoba se sjeti boga i vjere. Zato uživaj svaki trenutak, okreni svu negativu na pozitivno, nikad ne znaš hoćeš li sledeće sekunde živjeti. A računi se moraju polagati na kraju☝️
sjete se boga i vjere jer lakše je provesti zadnje dane misleći da samo ideš na neko drugo, bolje mjesto, a ne da će od tebe jednostavno ostati, ništa.
@BlackKKKK: To je tvoja teorija i tješi se. Pusti drugima da vjeruju u šta hoće.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka rijec je suvisna
RIP djevojko. Zaista lijepo napisano..
pametna, lijepa i mudra djevojka. steta prava
na samim slikama se vidi kako je bila divna osoba i onda dođe neka budala i kaže kako u oblacima ima neki stari bradati hebač koji sve vidi i kako kažnjava zle a dobre nagrađuje iako postoji ta bradata spodoba nabijem ga na khurac zbog ove djevojke i mnogi drugih
prekratko je živjela .. šteta .. nedovoljno da shvati iz kakvih govana bježi