Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo like za sve nas koji subotom navecer sjedimo kuci i komentarisemo clanke na sarajevo-x-u umjesto da idemo ganjati ove ovakve da gu.zimo :)
imai kod nas takvih samo ne bude u novinama :)
She is my idol
hi Daling (Crystal Waren) i hope all are well, i heard you in news paper i want to contact me on my e - mail [email protected]
PRO 1 podrazumijeva da seksualnost nema nikakve veze sa karakterom neke žene, naravno da svaka žena što se tiče njene sekasualnosti sama odlučuje, a emancipacija kod PRO 1 se prvenstveno odnosi na to da žene se danas ne podcjenjuju, da imaju pravo da same upravljaju svojim životom, da izađu iz okvira našeg zatvorenog društva.. a ove komentare što pišu pojedini trebali bi prije sve dobro pročitati pa onda braniti svoju nevinost i napadati druge.
...Diram se.....
Ukratko.........HAHAHAHAHAHAHAHAHA
@22 ona....šipu ga loma !!!!!
Ukratko - frigidna si.
ma ne moze se sa svakim spavati. nije da se falim kao sto ovdje neko rece ali kako je tako je. nisam ruzna, nisam debela,nisam birljiva i da zahtjevam previse ili sta drugo vec jednostavno kao sto vanilija rece jak karakter. A mozda i to kad vidim muskarca prvo kontam hoce li mi se svidjeti nako u drugim stvarima a ne kako cu s njim u krevet prvo. Ali jesam puno razocarana tako i onaj sto bi se nasao ja ga i ne vidim! zalosno!
1.78 59 kg anorexija sine. Daleko od tog da si ti neka slatka i lijepa, kad se nevinoscu ovda hvalis nebil dobila neki komplimet jos.
Njoj kad ga stavis ko da si u svemir stavio. rupcaga!
Ona qrca ocima nije vidjela,osim na internetu!
Pamela i za tebe respekt....
kosmuc....halal ti vjera...čista desetka za komentar... Mala opajdara Pro 1 želi da upakuje svoj nemoral u neke moderne celofane. Dobro je da nas na ovom dunjaluku ima još normalnih i poštenih.
Dalje, KAKVE VEZE SESKUALNA REVOLUCIJA IMA I SA CIM??? Ko je uopste pominjao sidu??? I operaciju himena?? Sta nije u redu s tobom??? Isto tako, NISAM JA REKLA DA EMANCIPACIJA IMA SAMO VEZE SA SEKSOM, NEGO TI!!! Ovdje: \"Što se tiče vaših konzervativnih stavova, žao mi je ne živimo više u TURSKOM CARSTVU. Žene su mnogo otvorenije, emancipovanije, liberalnije bla bla..\" I ovdje: \"Znaš sine dragi čuvaj svoje poštenje za svog muža i slična sra.nja.\" Onda uprkos svemu tome taj dotični muž zlostavlja svoju ženu i djecu, i one to trpe i dalje bla bla...\" I sa cijelom ovom gomilom gluposti u zadnjem komentaru. Ozbiljno, sta nije u redu s tobom? :(
@ Pro 1 Pojam \"moderne žene\" automacki ne podrazumjeva sex sa svakim likom koji se toj \"modernoj ženi\" na prvi pogled svidi. Zapravo ,ti si pomješala pojam \"moderne žene\" sa nimfomankom. Koliko ja znam pojam \"moderna žena\" se odnosi na žene koje su obrazovane i izjednačene sa muškarcima pred zakonom ,što u prošlim vremenima nije bio slučaj. A žena koja spava sa svakim muškarcem je klasični oblik nimfomanije i to je bolest. Izjednačavati pojam \"moderne žene\" sa \"nimfomanijom\" u tvom komentaru me na neki način podsjeća kao potraga za izgovorom za razuzdano ponašanje i pečat koji se zbog takvog ponašanja dobije od tog istog društva. Dakle summae summarum - razuzdano ponašanje nije i neće biti odlika \"moderne žene\" ,ma koliko god se ti borila. Jednostavno morat ćete potražiti \"izgovor\" na drugom mjestu za nemoralno i bezlično ponašanje.