Ovisna o seksu
0

FOTO / Britanka Crystal Waren spavala sa hiljadu muškaraca

Sarajevo-x.com
U ispovijesti za britanski časopis Mirror, Crystal Waren je otkrila kako je spavala sa hiljadu muškaraca te da zbog toga ne žali.
Prodavačica u supermarketu, 42-godišnja Crystal Waren ovisna je o seksu. Kako kaže, kad bi primijetila nekog zgodnog mušakarca na putu kući, nije mogla odoljeti a da ga ne pozove u stan.

"Ljudi obično ne povezuju ovisnost o seksu sa ženama. Obično, mi smo te koje prave izgovore prije nego se svjetla ugase. Sa mnom to nije tako. O seksu mislim cijeli dan", kaže Crystal Waren.

Tvrdi da se nakon razvoda njenih roditelja sve naglo promijenilo. U veoma ranoj dobi je počela upražnjavati seks sa muškarcima iste dobi. Do 17 godine, spavala je sa čak 40 muškarca.

"O tome nisam puno mislila tada. Vjerovala sam kako i moje vršnjakinje iz mog sela isto eksperimetišu", dodaje ova 42-godišnja prodavačica.

Nakon toga. često je išla u pubove i barove kako bi pronašla nove "žrtve" koje bi dovodila doma.

"Kad je napunila 35 godina, sve njene prijateljice su imale brakove i djecu. Međutim, za Crystal to nije bio život koji je željela.

"Znam da sam ovisna o seksu, ali neću zatražiti profesionalnu pomoć. Seks je jedina stvar zbog koje se osjećam dobro. Onog trenutka kad muškarci odbiju spavati sa mnom, valjda ću prestati", kaže Crystal.

Do sada, ona je spavala sa 1.000 muškaraca i, kako kaže, nije ponosna na to.