|

Brend Gazdina rakija proslavio 10. rođendan

Brend Gazdina rakija proslavio 10. rođendan
14
Sponzorirani članak
18.6.2019. u 14:32
0
komentara
14

dijeljenja
1/23
2/23
3/23
4/23
5/23
6/23
7/23
8/23
9/23
10/23
11/23
12/23
13/23
14/23
15/23
16/23
17/23
18/23
19/23
20/23
21/23
22/23
23/23
Fabrika za preradu voća "Prijedorčanka" obilježila je deset godina postojanja svog prepoznatljivog brenda Gazdina rakija.
Podsjećanja radi, kompanija Prijedorčanka egzistira od polovine prošlog vijeka, kada je organizovano krenula u preradu najkvalitetnijeg krajiškog svježeg voća. Najranije godine rada obilježila je proizvodnja sušenog programa, prije svega sušene šljive uz dio programa voćnih destilata. Kasniji je asortiman značajno proširen i upotpunjen proizvodima sa četiri proizvodne linije, tako da su svojim kupcima mogli ponuditi i voćne koncentrate, duboko zamrznuti program, voćne sirupe, osvježavajuće napitke i voćne rakije na koje su posebno ponosni.

Danas, kao vodeći proizvođač na našim prostorima, Prijedorčanka na godišnjem nivou prerađuje preko 27.000 t svježeg voća, a najznačajniji dio, oko 70 posto se preradi na liniji voćnih destilata. Gazdina rakija proizvodi se od naših najkvalitetnijih destilata po originalnoj recepturi, a odlikuje ih posebna potkozarska nota.

"Kreiranje brenda Gazdina rakija je misija šireg značaja i višeg cilja. Potpuno novi način predstavljanja naše kompanije, ali i promocije ovog jedinstvenog podnevlja. Ovo piće je za ljude sa stavom, one koji znaju šta žele, uspješne ličnosti, izgrađenog stila i jakog karaktera", rekla je Ljiljana Vukelić, kreator brenda Gazdina rakija i izvršni direktor Prijedorčanke. "Tim koji stoji iza brenda čine ljudi koji rade svim svojim srcem, koji unose svoju energiju i ljubav u svaku kap Gazdine rakije. To je ono što nas čini najponosnijim", poručila je Ljiljana.Obilježavanju proslave prisustvovali su, osim domaćih i inostranih partnera, eminentni privrednici i biznismeni iz cijele BiH i regiona, umjetnice Amira Medunjanin i Vanja Mišić, pjevač Halid Muslimović, predstavnici Unije poslodavaca, članovi Biznis kluba Banja Luka, kao i predstavnici medija.

Za lagano zagrijavanje, gosti su mogli uživati u performansu koktel majstora, ali i sjajnim novim okusima koktela, kreiranih po sopstvenoj recepturi inspirisanoj Gazdinom rakijom. Inovativni kokteli u kombinaciji sa Gazdinom rakijom izazvali su potpuno oduševljenje gostiju, što daje podstrek da se i dalje razmišlja i djeluje u tom pravcu, a tim koji stoji iza brenda Gazdina rakija nam je poručio da im je to cilj i u planovima za ovo ljeto.Ono što je ovoj proslavi dalo dodatni smisao jeste lokacija. Mjesto dešavanja su bili najveći voćnjaci u BiH, gdje rastu plodovi od kojih nastaje jedinstvena Gazdina rakija. Gosti su mogli da uživaju u predivnom prizoru i nesvakidašnjem doživljaju prirode. Proslava je organizovana i osmišljena do posljednjeg detalja, pa su gosti mogli da uživaju u slatkom i slanom asortimanu, rakija baru, kutku za fotografisanje, mnoštvu dekorativnih kutaka, ali i sjajnoj atmosferi za koju su bili zaduženi DJ Shivoos i Positive band.

Zdravicu je održala Ljiljana Vukelić i s ponosom predstavila specijalnu ediciju 10 godina odležale Gazdine rakije. Osim toga, gosti su imali priliku pogledati i uživati u predstavljanju filma Gazdina rakija, ali i degustaciji svih okusa ovog brenda.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.