Ne propustite ga
55

Bogat izbor brendova: WoW Multibrand Store praznično sniženje od 50% na sve proizvode

WoW Multibrand Store
WoW Multibrand Store
WoW Multibrand Designer Store od 1. aprila nudi popust od 50% na sve artikle muške, ženske i dječije odjeće. Na policama ovog jedinstvenog koncepta multibrand storea, trenutno možete pronaći poznate svjetske brendove

Neki od njih su Armani, Armani Exchange, EA7, Philip Plein, Plein Sport, Versace, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Gant, Erima, CK i mnogi drugi. U ponudi su trenutno najnoviji modeli sportske i casual odjeće, asesoara i sportske opreme za sve uzraste.

WoW Multibrand Store
WoW Multibrand Store

Posebna pažnja tokom prazničnog popusta pada na proizvode brenda Erima, koji se isključivo mogu pronaći u WoW Multibrand Store shopu, a koji je i zvanični zastupnik popularnog njemačkog brenda za Bosnu i Hercegovinu.

WoW Multibrand Store
WoW Multibrand Store

Važno je naglasiti da će uskoro biti dostupan i online shop, a više detalja možete pronaći na njihovom zvaničnom Instagram i Facebook profilu.

WOW Multibrand Designers Store se nalazi na adresi Put života 16 u Sarajevu, na prizemlje desno prije ulaza u Merkator u Ložioničkoj ulici, gdje imate na raspolaganju i besplatan parking ispred objekta tokom kupovine.

WoW Multibrand Store
WoW Multibrand Store

Koncept Multibrand Designer Storea ima za cilj da kupcima na jednom mjestu ponudi svu potrebnu garderobu vrhunske kvalitete za cijelu porodice pa tako na WOW prodajnom mjestu možete pronaći sve proizvode za žene, djecu i muškarce različitih stilova i za različite prigode.

Misija WOW Multibrend Storea je spoj kvaliteta, stila i pristupačnosti svim uzrastima, kako bi i oni koji ne vole provoditi mnogo vremena u shoppingu, mogli pronaći sve potrebne stvari na jednom mjestu.