vrijedne nagrade
19

Bingo City Center Sarajevo rođendan slavi, daruje vrijedne i čudesne stvari

BCC Sarajevo je moderan i jedinstven trgovački centar koji je za kratko vrijeme postao prepoznatljiv po tome što kupac ovdje može pronaći baš sve.

Za svoje posjetioce, u oktobru, priprema još iznenađenja, između ostalog i kroz proširenje ponude centra specifičnom ponudom svjetski poznatog brenda.

Bingo City Center Sarajevo u oktobru obilježava drugi rođendan ovog centra, a uposleni u ovom Centru smatraju da kad BCC Sarajevo rođendan slavi, treba da daruje čudesne stvari.

U toku su pripreme za otvaranje međunarodnog lanca brze ishrane, a BCC Sarajevo poziva sve posjetioce da posjete BCC i pridruže se jedinstvenoj nagradnoj igri koja traje u periodu od 3. do 31. oktobra. BCC Sarajevo ovom igrom koja traje cijeli mjesec želi se zahvaliti svojim kupcima na ukazanom povjerenju.

Rođendanska nagradna igra će trajati četiri sedmice, a izvlačenje sretnih dobitnika će biti organizovano svake sedmice uz prenos na društvenim mrežama i podjelu četiri vrlo vrijedne nagrade (iPhone, PlayStation, električni romobil, Bingo vaučer 1.000 KM). Svi kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 KM direktno učestvuju u nagradnoj igri. Dovoljno je da svoj račun nakon kupovine u nekoj od trgovina u Centru ubace u kutiju, koja se nalazi u centralnom dijelu BCC-a, a na poleđini računa ispisati čitko sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona.

Svaki ponedjeljak nagrade dijelimo, da zajedno slavimo od srca ti želimo!