Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Projekat je odlican, divna prilika za druzenje i okupljanje mladih.
Dolazimm sa cijelom porodicom, radujem se i zahvaljujem za ovaj divan projekat.
Ima li neko od mladih u Tuzli da organizuje nešto ovako: en.wikipedia.org/wiki/Tire_recycling
Razmislimo malo omladino: Ima dosta starih otpadnih guma od automobila ... zašto se umjesto njihovog masovnog bacanja na smetlište ne bi iste koristile kao odlična sirovina za proizvodnju novih guma za točkove bicikla ? Mogu li nam tuzlanski hemičari praviti takve gume ?
Pravo mjesto za sve generacije👏
Super je da ima i neka organizacija za nase malisane, a koliko ovdje vidim bit ce svega,prava zabava za malu raju🚵🏻🚴🏽🚵🏽‍♀️
Željezne i čelične komponente (kao žice u točkovima bicikla) bi se radile od recimo Zeničog željeza. Kako i gdje bi se mogle raditi pedale i zupčanici ? Ima li mogućnosti da se vrhunski lanci isto proizvode u Zenici, a ne da se uvoze iz Njemačke ?
Biciklizam među mladima u Sarajevu zadnjih nekoliko godina doživljava svoje zlatno doba, a čak se ova pozitivna zaraza počela javljati i u Banjoj Luci. Međutim, u Mostaru i Tuzli skoro da ga i nema.
Može li se od domaće pameti i resursa proizvoditi narodno biciklo. Recimo, ima li barem mostarski Aluminij među svojim proizvodima neke od profila čijim rezanjem i varenjem bi se mogao napraviti recimo kostur za takvo biciklo ?
Povezace i paralamentarce sa nezaposlenima na birou 😂
@praznaprica pređimo na plan B...počinimo da hvalimo članak hahaha
Samo da nas vrijeme posluzi. A ako i ne posluzi za dobrog biciklistu je vazna dobra oprema:)
Super je da ima i neka organizacija za nase malisane, a koliko ovdje vidim bit ce svega,prava zabava za malu raju🚵🏻🚴🏽🚵🏽‍♀️
Ma odlicno! sve pohvale za projekat :)
Divno, svakako nam je djeca sve manje borave na cistom zraku,jer nazalost ovahvih desavanja je malo,skoro pa nikako.Super,radujem se
ovo ce biti super zabavno
Zbog ovakvih projekata ponosna sam jer živim baš u Sarajevu!
Super ideja, uz Opcinu Centar čitav grad je zaživio !
Vidimooo se svi u nedjelju !!!!