Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marama i biciklo. "Ucenjaci" na Haparatima
Pa 7 dana prije smo znali da ce danas kisa,mozda i snijeg..i pazi jeste...citate li vi ista ili onako samo odredite ove dane?
može li mi neko prodati jeftino bajk
Pa majko moja zar nekome stvarno treba "otvarati rekreativnu sezonu"?! Jel se ta poklap sa otvaranjem ljetnih basti pa da se ti kvazisportisti mogu folirati pred publikom? Idem biciklom i trcim do posla po snijegu i ledu kao sto se to radi u normalnom svijetu ali eto nase guze se smrznu ako se krene prije aprila..
Slazem se. Sarajevo kao grad nije nikada imalo kulturu biciklizma i shvatam da to treba izgraditi ali ne praviti sou od necega sto treba da bude normalno. Ljudi trce par stotina metara po Vilsonovom pa se odmah dijele slike kao da su zavrsili iron-man.