Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaista lijepo izgleda, čestitke
Moje čestitke za produkt dizajn gospodine Salih Teskeredžić! Neka si nas predstavio svijetu sa svojim inovacijama. Svuda smo zadnji (zbog politike), ali kada se pojave pojedinci sa svojim radovima, ostavrujemo nagrade i budemo prvi i među propbranima u svijetu. Dopada mi se dizajn stolica i kreveta. Djeluju funkcionalno, lijepo, elegantno i praktićano. Svaka čast!
Šta je praktično u tome što ti krevet probuši tepih? A tek što ti propuh udara direktno u glavu? Vidiš da je protekcija u pitanju, Zec dao nagradu Lanetu!
@silent lady, a šta je tu praktično da krevet leži na tepihu? Najveća moguća greška je krevet staviti na tepih! Nije valjda da ti namještaj leži na ćilimima? :)))) Kakav prpuh? :)))) Pa čovječe, krevet je profinjeno dizajniran. Ja mu stvarno nemam zamjerke. Čak ni jednu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Profesoru na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu Salih Teskeredžić dobitnik... Klix na aparatima...
To je prava BiH, svaka čast!
nikad nisam pomislio da bi stolica mogla ovako izgledati a kamo li krevet sigurno je godinama razmisljao i spajao ideje za ovaj projekat
bravo momci!
Lijepo. Nema sta, ali tesko onom stolaru koji ovo bude trebao napraviti.
kopiraj i obradi to se tako kod nas radi (i u muzici)... cisti nordijski dizajn, nista ovdje nema originalno... na primjer samo: http://www.normann-copenhagen.com/ te mnogi drugi...
Namjestaj im je super, svaka cast momci .
I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA. SVAKO DOBRO TI ŽELIMO
odlicno... super stvati... kao one stare birtijske stolice... fantazija...
Profesore cestitam! Cast mi je da smo zajedno projektovali dzamiju u Livnu.
Kad bi kakav lola uprego mladu rasp'o bi se krevet u sekundi :D
bravo bajo moj